Létesítmény Üzemeltetési Szakágazat

2003-tól végzi az ATOMIX Kft. sport- és egyéb létesítmények üzemeltetési feladatait. Tevékenysége kiterjed a létesítmények gondnokolási, eseti- és folyamatos karbantartási, takarítási, kertészeti feladatok ellátására. A szakágazat aktív szerepet vállal az MVM Cégcsoport által biztosított rendezvények szervezésében és lebonyolításában is.

 

 

 

Szállítási Szakágazat

2006. szeptember 1-én alakult. Tevékenységét az ATOMIX Kft. szolgáltatási harmonizációjának létrehozásával az üzletágba integrálva végzi. Elsődleges feladata az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. személy-, teherszállítási és daruzási igényeinek kielégítése, valamint az erőmű által használt targoncák és egyéb személyszállító eszközök karbantartása, javítása. Szabad kapacitás terhére az MVM Cégcsoport részére is nyújt teljes körű szállítási szolgáltatásokat.

 

 

 

Technológiai Takarítás Szakágazat

2016. január 1-től látja el az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. 1-4. blokki primer- és szekunderkörének, valamint technológiai épületeinek, helyiségeinek berendezéseinek speciális takarítási és dekontaminálási feladatait.

 

 

 

Termelés Szolgáltatás Szakágazat

2006. szeptember 1-óta végzi feladatait első sorban az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. részére. Tevékenységi köréhez tartozik a központi eü. zsilipek üzemeltetése, az ellenőrzött zónában levő speciális büfé működésének biztosítása, pódium ügyeleti tevékenység végrehajtása, speciális mosodai szolgáltatások, szekunderköri öltözők üzemeltetése, valamint takarítási feladatok ellátása az üzemi területen levő ellenőrzött zónán kívüli létesítményekben és külső tereken.