Rekreációs Központ

A Rekreációs Központ munkavállalói az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. üdülője és Koloska Marina Kikötője működtetéséhez nyújtanak támogató szolgáltatásokat.

Az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Rekreációs Központja (a továbbiakban: REKÖ) egy „A” kategóriás üdülő Balatonfüreden. Itt télen-nyáron, az év minden hónapjában megtalálható a pihenés, a kikapcsolódás számtalan lehetősége, akár többnapos üdülésről, akár egy hosszú hétvége eltöltéséről legyen is szó.

 

 

A vendégek pihenéséről 50 db nem dohányzó, légkondicionált, minden igényt kielégítő szobával gondoskodik a személyzet, amelyben telefon, 32 colos LED televízió, vezeték nélküli internetkapcsolat szolgálja a további kényelmet.

Nagyobb családok számára összenyitható, ill. két légteres szobákat ajánlanak. Igény esetén pótágyat, babaágyat biztosítanak.

 

 

A REKÖ-ben 2013-tól az ATOMIX Kft. működteti a vendéglátást. A 120 férőhelyes étteremben széles választékot kínálnak hagyományos, illetve reform ételeket kedvelő vendégek számára egyaránt. Bárki kedvére választhat, megkóstolhatja a magyaros és kímélő ételek remekeit és ízelítőt kaphat a nemzetközi konyha specialitásaiból is.

Presszó, fedett uszoda, kondicionáló terem áll a vendégek rendelkezésére.

A vitorlázás szerelmeseit főépülettől 300 méterre található Koloska Marina Kikötő várja, ahová a REKÖ vendégei karszalag segítségével térítésmentesen juthatnak be. A Koloska Marina Kikötőben 9 db kétágyas szoba (amelyek közül kettő pótágyazható), valamint a sportszálláson 2 db négyágyas és 2 db hatágyas szoba (emeletes ágyakkal) áll rendelkezésre.

 

Szállodai Szakágazat

Bemutatkozás
2005 novemberében 1 éves előkészületek után végleges gazdára lelt az Erzsébet Nagy Szálloda****. Immár az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. tulajdonában és az ATOMIX Kft. üzemeltetésében 2010. decemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt. E sokrétű feladat megvalósításához egy új szakágazat, a Szállodai Szakágazat alakult.

 

Erzsébet Nagy Szálloda****

 

Minőségirányítás
Az Erzsébet Nagy Szálloda**** működtetője az ATOMIX Kft., melynek 2016 óta valamennyi szakágazata rendelkezik ISO tanúsítvánnyal. A legjobb szolgáltatási minőség elérése érdekében 2012 decemberében integrált minőségbiztosítási rendszer került bevezetésre, melyet az Erzsébet Nagy Szálloda**** is sikerrel alkalmaz tevékenysége során: ISO 9001 Minőség irányítás, ISO 14001 Környezetvédelmi irányítás, OHSAS 18001 Munkavédelmi irányítás, ISO 27001 Információbiztonság, ISO 22000 Élelmiszerbiztonság, ISO 50001 Energiairányítás. A szálloda a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége elbírálása alapján 4 csillagos besorolással rendelkezik – a Hotelstars Union által kidolgozott, harmonizált követelményrendszer alapján.

Tevékenységeink

  •  Szálláshely szolgáltatás és üzemeltetés
  • Rendezvényszervezői és lebonyolítói tevékenység és az ebből adódó feladatok ellátása
  • Konferenciák, lakossági rendezvények szervezése, lebonyolítása
  • Wellness részleg és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások koordinálása

 

Szálloda
A Szálloda a város szívében, a Duna part mellett fekszik, Budapesttől mindössze 110 km-re. Modern kialakítású épületszárnyunkban 18 kétágyas szoba, wellness központ és egy szekcióterem áll vendégeink rendelkezésére. Klasszicista stílusú épületünkben 3 lakosztály, 2 superior szoba illetve 6 konferenciaterem került kialakításra, valamint itt kapott helyet szállodánk étterme és borozója is.
Szállodai szobáink alapszolgáltatásai közé tartozik többek között az IP TV, Wifi, minibár, szobaszerviz továbbá a félpanzió (svédasztalos reggeli, menüválasztós vagy svédasztalos vacsora) és a wellness (infra és finn szauna, gőzkabin, jacuzzi, jeges merülő-, és úszómedence) használat.

 

Standard szoba az új szárnyban

 

Superior szoba a régi szárnyban

 

Wellness
A szálloda wellness részlege teljes felfrissülést biztosít, melyben úszómedence, jacuzzi, gőzkabin, infra- és finn szauna valamint jeges merülő medence áll az ellazulni vágyók rendelkezésére. Különleges wellness kezeléseinkkel, masszázsszolgáltatásainkkal és fitnesztermünkkel vendégeink garantáltan elégedettek lesznek.

Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 14:00 – 21:00
Szombat – Vasárnap: 09:00 – 20:00


Úszómedence

 

Rendezvényszervezés, konferenciatermeink
A szálloda különböző méretű rendezvénytermeinek, csúcsminőségű technikai hátterének, elegáns éttermének és borozójának köszönhetően ideális helyszíne tréningeknek, szakmai bemutatóknak, üzleti – de akár baráti, családi összejöveteleknek egyaránt.

A rendezvénytermek kimagasló felszereltségén túl az éttermi szolgáltatások is minden igényt kielégítenek: tányérszervizes és svédasztalos menüsorok mellett kávészünetekkel, széleskörű italkínálattal, igény esetén borkóstolóval, koktél bemutatóval is rendelkezésére állnak.

 


Erzsébet Királyné Bálterme

 

Étterem
A szálloda étterme négy különálló teremből áll. Az étterem különterme és borozója családi rendezvényekhez is kitűnő helyszínül szolgál – ezeket előzetes egyeztetés alapján van lehetőség lefoglalni. Ballagásra, keresztelőre, születésnapokra, évfordulókra, lakodalmakra egyedi menükkel és ajánlatokkal készülünk vendégeink részére. Egyéb helyszínre kitelepüléseket is vállalunk.

Étteremi nyitva tartás:
Hétfő – Vasárnap: 11:30 – 22:00

Erzsébet Nagy Szálloda Kávéháza

Kávéházunk a szállodakomplexum külön álló épületeként egy teljesen újjá épített épületben került kialakításra. Cukrászati különlegességeket, könnyed salátatálakat ugyanúgy megtalál nálunk, mint a frissen őrölt kávékat vagy egy kiváló belga sört. Rendezvényeknek, közösségi eseményeknek, találkozóknak vagy éppen egy közös meccsnézésnek is tökéletes helyszíne lehet.


Nyitva tartás:
Hétfő – Péntek: 12:00 – 20:00
Szombat: 11:00 – 20:00
Vasárnap: 11:00 – 19:00

 

 

Szakágazatunk közvetlenül elérhető az Erzsébet Nagy Szálloda recepcióján keresztül, a +36 75 530 600-as telefonszámon.
További információkról a https://erzsebethotelpaks.hu/ oldalon tájékozódhat.

Vendéglátó és Idegenforgalmi Szakágazat

Tevékenységünk gerince az Erőmű Étteremben folyó munkahelyi étkeztetés és önkiszolgáló A’la carte étkeztetés. A Kereskedelmi Csoport látja el az Erőmű területén lévő öt kereskedelmi egység üzemeltetését, illetve egyéb kereskedelmi tevékenységeket is. Az Erzsébet Nagy Szálloda Vendéglátó Csoportja a Szálloda éttermének és kávéházának működtetéséért felel. Az Idegenforgalmi Csoport a Tájékoztató és Látogató Központ vendégeinek fogadását, kíséretét biztosítja, illetve szervezi az Atomerőmű vezetőinek és vendégeinek utaztatását.

 

 

Az Erőmű Étterem évente igyekszik bevezetni minden olyan technológiai, ételkészítési innovációt mely segítségével biztonságosabban és magasabb minőségben dolgozhatnak az ágazat munkavállalói.

 

 

A Szakágazat vezetése fontosnak tartja a korszerű táplálkozás népszerűsítését, negyedévente olyan akciókat, programot szervezünk, amely a vendégek korszerűbb táplálkozását ösztönzi. Az utóbbi években sikerült fejleszteni a gépparkot is, valamint a megbízó MVM PA Zrt. is több ütemben hajtott végre gépberuházást a központi konyhán. A fejlesztések révén a Cook & Chill technológia mellett, a vákuum technológia és a nyomás alatti főzés előnyeit is alkalmazzuk.